Kapcsolat


Péceli Szilvi +36 30 982 1550

Péceli Péter +36 30 984 5788

labdiszallas@gmail.com

8263 Badacsonylábdihegy,
Herczeg Ferenc utca 56.


Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk minden hozzánk látogatót, nem csak a honlapunkon, hanem vendégházunkban is! Itt tényleg kellemesen, csendben, nyugalomban lehet pihenni, amiért mi mindent megteszünk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Péceli Szilvi és Péter

NYITVA TARTÁS:

Magyarország kormánya 2020. 11. 10-én a 484 és 485/2020 (XI.10.) kormányrendeletekben korlátozó intézkedéseket vezetett be a COVID-19 járvány visszaszorítása érdekében, amelyek a szálláshelyek működését is nagymértékben befolyásolták. A jelenleg érvényben lévő szabályozás szerint a szálláshelyek csak védettségi igazolvánnyal, az EESZT Covid Control applikációval igazoltan, valamint üzleti, gazdasági, oktatási célú tartózkodást alátámasztó dokumentummal rendelkezők részére nyújthatnak szolgáltatást.
Kérünk minden hozzánk érkezőt, hogy csak a fenti feltételek teljesüléskor foglaljon, illetve a szállás elfoglalásakor mutassa be részünkre a rendelkezésére álló dokumentumot.

Badacsony apartmanunkban és Balaton apartmanunkban március 1-től október 31-ig várjuk kedves vendégeinket. Amennyiben ezen időintervallumon kívül keresnek szállást, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk valamelyikén.

A szállást 15 órától lehet elfoglalni, míg a távozás napján 10 óráig kérjük átadni azt.