Vendégház


KÖRNYEZET

Vendégházunk a Badacsony hegy lábánál a Balaton tó és a Badacsony hegy közvetlen ölelésében fekszik. Gyönyörű kilátás nyílik a Badacsony-hegyi bazalt orgonákra, déli-délnyugati tájolásának köszönhetően megcsodálhatjuk, amint a lemenő nap lebukik a Szigliget-i vár mögött.
Vendégházunk a hegy csendesebb oldalán található, ezzel is elősegítve a zavartalan pihenést. Azonban a kedvező közlekedésnek köszönhetően Badacsony település gazdag program kínálatával és nyüzsgésével, mindössze 3 perc alatt elérhető vonattal illetve autóval.  A környékről és programokról bővebben itt.


A HÁZ

Vendégházunk háromszintes. A földszinti, fő épületrészben található két önálló apartmanunk, részletek itt. A felső tetőtéri szinten került kialakításra a saját lakrészünk, ez kizárólag családunk részére van fenntartva. A házhoz tartozik egy alagsori rész, ahol műhely, garázs és bringatároló került kialakításra. Nem utolsó sorban szeretnénk felhívni a figyelmet a ház verandájára, amely hangulatos kellemes sziesztázásra ad lehetőséget a nyári kánikulában épp úgy, mint egy esősebb, borongósabb napon. Itt nyílik lehetőség a dohányzásra is, mivel a teljes ház füstmentes.KERT

Vendégházunkhoz gondozott, füvesített kert tartozik, amit kedves vendégeink nyugodtan használhatnak. Közvetlenül a ház mellet kialakított kerti kiülő található, amely a fenyők és cseresznyefa árnyékában, az egész nap folyamán kellemesen hűs, étkezésekre, beszélgetésekre, pihenésre kiválóan alkalmas teret biztosít. Vendégeink részére lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és közreműködésünkkel a kemencében sütés szépségeit is kipróbálhatják. A kertbe napozó és nyugágyak is kihelyezhetőek a pihenni illetve napozni vágyók részére.


PARKOLÓ

Vendégházunk személygépkocsik és annál kisebb járművek számára könnyen megközelíthető, saját zárt kerttel, autóparkolóval és bringa garázzsal rendelkezik. A kényelmes és biztonságos parkolás és közlekedés elősegítése érdekében egy kis körforgalmat alakítottunk ki.CSEND, NYUGALOM ÉS TERMÉSZET

Elsődleges fontosságú számunkra, hogy a hozzánk érkezőknek kellemes, pihentető kikapcsolódásra nyíljon lehetőségük. Folyamatos rendelkezésre állásunkkal mindent megteszünk, hogy ezt biztosítsuk részükre. Vendégházunkat jó szívvel ajánljuk azoknak, akik a kikapcsolódásukat, pihenésüket egy kellemes, békés, természet közeli környezetben képzelik el.


KUTYABARÁT VENDÉGHÁZ

A nyaralás, pihenés alkalmával nem kell megválni a kis kedvencektől, mivel vendégházunkba szívesen fogadunk kutyusokat. Kistestű, szobatiszta kutyusok a szobába is bevihetők, illetve az udvaron kutyakennel is rendelkezésre áll. Felelős kutyatartókként, kérjük vegyék figyelembe, hogy kis kedvencük jelenlétével ne zavarják meg a többi vendég nyugodt pihenését.